Denne langhelga (10. – 13. mai) er det samling for Rekruttlandslaget i kast på Gloppen. Sarah og PO reiste opp til Geilo onsdag kveld og overnatter på Dr. Holms. Helt greit å dele opp reisen!

Vel fremme i Gloppen og innkvartert på hytter på Gloppen camping var det bare å vente til Nasjonalt Kastmønstring skulle begynne på Byrkjelo stadion. Stevnet gikk på skinner, og med helt greit resultat etter en lang kjøretur. Gøy at så mange ser på streaming, direkte sendingen på Instagram hammergirl.no

Våknet opp fredag morgen til et flott vær, og utover dagen skinte Gloppen fra en av sine beste sider. To kastøkter på Loggane pluss en økt i styrkerommet kun avbrutt av lunsj og litt avslapping. Ser at teknikken blir bedre, og da kommer nok lengden på kastene.

Lørdag var det fotografering etter frokost med en super gjeng med kastrere.

Etter en god treningsøkt med kasting var det lunsj og videoanalyse/ avslapping. Klokken 17.00 var det klart for teambygging med økse kasting, hestesko kasting og vikingtokt.

Så var søndagen her og vi er klare for Loggane Open. Sola skinner, det er god stemning og resten av kastene kommet å heier på de som skal kaste slegge. Etter sleggekonkurransen går turen opp til Byrkjelo hvor resten av kastøvelse skal gjennomføres. Vi skal selvfølgelig heie og støtte de andre på Rekruttlandslaget🇳🇴

Sandane har vist seg fra en fantastisk side, og Gloppen IL har gjort en super jobb.

Tusen takk for oss!