Denne helga er det stevne i København. Stevnet heter Tårnby Games og har ca 700 utøvere påmeldt.

Sleggekonkurransen starter i dag søndag, men stevnet startet opp på lørdag.

Plan A var å fly fra Torp til Kastrup, men siden vi ikke hadde vunnet Jackpot og Widerøe ikke var på tilbudssiden bli det å putre avgårde med RAV’n, altså plan B. Vi tok ferge fra Sandefjord til Strømstad, da sparer vi noen mil kjøring og kan slappe av. Tidsmessig blir det hipp som happ!

Etter å ha sjekket inn på Clarion Hotell Copenhagen Airport var det å ta metroen inn til hovedstaden og se hva Strøget hadde å by på.

Sarah fikk shoppa litt CK, så nå kan bikini-sesongen starte.

Stevnet startet med klassen P17, og etter et par gode oppvarmingskast var det klart får å begynne. Det startet litt knotete, men etter hver kom hun i siget og endte med et lengste kast på 54,60 m som holdt til gull.

Av en eller annen grunn var Sarah meldt opp i kvinner senior (KS) hvor hun skulle kaste 4 kg. Sist 4 kg’n ble kastet var på et stevne på Nadderud høsten 2017 hvor det ble pers med 44,85 m. Allerede under oppvarmingskastene like Sarah 4 kg’n, og på første kastet klinte hun til med et kast på 50,42 m. Det er en solid økning av pers og en god søknad til Nordisk junior landskamp.