E det nokke knall i padden?

Mandagens reiserute, mye vakker norsk natur. En fin måte å få med seg deler av landet på.

Vel framme i Bergen sjekket vi inn på det som har blitt vårt favoritt hotell her i Bergen, nemlig Zander K Hotell.

Det ble en liten lunsj før vi satte nesa mot Fana stadion, grusbanen hvor vi fikk en bra treningsøkt med videre fokus på de nye arbeidsoppgavene som skal gjøre det lettere å få med seg beina og gi mer trøkk i kastet.

Ble også en liten styrkeøkt i treningsrommet på hotellet, som faktisk er meget bra.

Nå er det på tide å spise middag, nam nam…..

Tirsdag morgen våknet Sarah med feber. Kropp og hode spilte ikke ikke på lag, skulle tro at de ikke var i samme klubb en gang! Vi bestemte oss for å droppe trening og stevne og heller sette nesa hjemover etter frokost. Det var et lurt valg, for Sarah sov ca 3 timer i strekk. Vi tar en natt på hytta på Hovden og roer kropp og sjel før siste etappe onsdag.