Vi tok turen vestover, over fjellet til Bergen for å åpne sesongen 2018. Vi bodde på Zander hotell

Vi ble invitert til trening fredag med kastvenner på Fana grusbane med påfølgende styrketrening.

Lørdag, etter en god natts søvn og en super frokost gikk veien ut til Knarvik stadion hvor sesongen skulle kastes igang. Skuldrene var vel litt høye, men med kast på 58 – 60 meter som endte ugyldige må man være fornøyd. Ble et gyldig kast på 54,17 meter som er en tangering av PB fra 2017.

Etter stevnet i Knarvik var vi invitert hjem til en annen kastfamilie hvor det ble en styrkeøkt før det ble disket opp med lunsj og senere middag. Fantastisk!

Etter nok en god natts søvn, en fantastisk sunn og god frokost og påfølgende hvile var det klart for stevne på Fana grusbane. Været var ikke det beste, men stemninga var på topp hos utøverne. Her var det jo mange som kjente hverandre fra landslaget.

Må berømme kastringen, den er veldig bra! Når det regner og man ser at dampen stiger opp fra kastringen vet man at her står det varme på! Misunnelig!!!

Selve kastinga ble sendt direkte på Instagram hammergirl.no slik at venner og familie kan sitte godt og varmt hjemme i godstolene sine.

Må vel være fornøyd med pers på 57,67 meter. En forbedring på 3,5 meter fra fjoråret. Med dette kastet var EM U18 kravet tatt og man kan senke skuldrene fremover og sette fokus på å kaste jevnt langt og lengre. Vi vet at Sarah har kastet lengre enn dette, og det kommer, det vet vi også👍

Takk for en flott helg med flotte folk. Nå er det full fokus på norsk heldagsprøve🤓