Timer igjen av 2017……

Etter klubb bytte til Brevik IL 1. januar lå alt til rette for at 2017 sesongen skulle bli bra med fokus på det sportslige.

2017:

De første månedene fungerer alt veldig bra, grunntreninga og den tekniske kast treninga blir bedre og bedre. Det trenes både ute og inne i gymsalen i Brevik og ute på Furulund Stadion. Alt ligger til rette for at 2017 sesongen skal bli bra.

NEI – NEI!!!!…..f@en……!!!! Slutten av mars måned, spring-lauf full trøkk og god stemning. Plutselig «smeller» det, høyre beinet kollapser i et smertehyl!

Rectus femoris fikk seg en skikkelig trøkk, og sesongen 2017 raste. De første dagene etter skaden var det bare å fokusere på det positive, finne nye mål og se fremover.

Heldigvis har Sarah en helt fantastisk naprapat som har veldig god kunnskap rundt friidretts- trening/ skader.

De kommende 12 ukene var det bare å sette 100% fokus på opptrening. Tyrving var stevnet som ble bestemt at skulle være sesongstart.

Sesongens største glede var nok UM-gull i Bergen. Et flott stevne med flotte utøvere.

Resten av sesongen besto av trening og stevner. Må vel si seg fornøyd med å komme 100% tilbake, faktisk fysisk og psykisk sterkere enn før skaden og ta UM-gull og sette ny pers på kaststevne i Sverige.

Vintersesongen har så langt blitt brukt til å forberede 2018-sesongen med bygge opp styrke og bedre teknikken.

2018-sesongens mål er å kvalifisere seg og være med å kaste i EM U18 i Ungarn i begynnelsen av juli.

Takk til støttespillere som har hjulpet på veien mot målet, og takk for at dere er med videre.

Ønsker dere alle et riktig godt nytt år! «work hard – throw far»