En ting som er rart, og som det kanskje er litt på tide å ta et ørlite oppgjør med er «fanklubben», eller følgere, de som leser blogger hver dag. De som leser andres blogg og ALLTID, ja ALLTID må komme med negative kommentarer! 

Det som jeg lurer på er at har de ikke en positiv ting å si? Det er jo synd på de som bruker så mye energi på å snakke negativt om andre. Tenk hvis de hadde brukt tida til å fremsnakke andre, da ville de bli fremsnakket selv, og fått en mye mer positiv hverdag.

Ikke det at vi her i familien er plaget av det, men det kan komme en kommentar eller tusen til Sarah av og til. Det er typisk etter at det har vært eksempel et intervju av Sarah i en avis, hvor «fanklubben» blomstrer og sprer sitt budskap. 

Den innsatsen Sarah legger ned i trening, alle timene, all blod – svette og tårer, det koster enormt. Så skal en i tillegg få slengt etter seg sleivete kommentarer på diverse sosiale kanaler. Det er slik at når man velger å satse på en individuell idrett, og da en idrett det ikke er så mange jenter eller gutter som driver med så blir det ennå hardere. Det er vel ikke mange som slenger sine negative kommentarer til de som er i Lathi å går på ski. De gjør det først og fremst for seg selv, så for Norge og landslaget. Det samme er det for alle andre også som driver individuell idrett, de gjør det først og fremst for seg selv. Alle drømmer om å stå med flagget på brystet og høre «Ja vi elsker» blir spilt og det norske flagg blir heist til topps mens man står øverst på seierspallen.