Fredag….. endelig fredag igjen og vinterferien ligger foran meg 🙂

Ukene bare flyr avgårde, og helgene er alt for korte. Heldigvis starter vi her i Porsgrunn og Telemark vinterferie til mandag. Skal bli deilig å kunne hente seg litt inn i ferien og ikke ha de aller største planene. Det blir selvfølgelig trening og det er jo alltid deilig. Jeg har vel blitt en «treningsnarkoman». Finnes ikke mye som slår en økt som jeg bare kjenner satt 100%, og jeg går ut fra Rudhallen eller Flex og er sååååååå fornøyd med meg selv. Det gjør virkelig noe med meg. Har begynt å få flere av de øktene i det siste og det passer meg perfekt!

Hva jeg skal gjøre i vinterferien uten om å trene? Slappe av og nyyyyte en hel uke uten skole. 

Ønsker alle en fin vinterferie, og til dere som ikke har ferie denne uka så er det bare å GØNNE PÅ!!

Reklamer