Da er jeg tilbake til den formen jeg var i tidligere i uka, og takk og lov for det 🙂 Blir utrolig «tom» etter en sånn runde jeg har hatt, så jeg skyver hviledagen min frem til i dag og lader opp til Kretskampen i Rudhallen i morra. 

Jeg skal støte kule på kretskampen, og det kan jo bli spennende. Har ikke akkurat trent så mye på teknikken, men får håpe at jeg klarer få trøkk i beina så ordner sikkert resten seg. Blir spennende å se hvor langt jeg klarer å støte kula? 

Min siste opptreden i «sandkassa»  i Rudhallen var som hospitant på jr. landslaget i kast hvor vi blei testa i Liakov. Pers på 14,90 m i den øvelsen.

Turen i morra til Rudhallen blir mest en sosial tur hvor jeg møter andre utøvere fra andre klubber som jeg kjenner. Blir litt annerledes siden jeg er vant til å reise til Rudhallen for å trene slegge og da er jeg der sammen med «kastkompisene».

Det som også blir gøy et at jeg skal representere Brevik IL – Friidrett for første gang på en måte. Selv om det er kretsene mot hverandre og jeg representerer Telemark så er det første offisielle konkurranse for meg som medlem av Brevik IL.

Gleder meg masse til å møte gamle og nye venner i hallen i morra!

Reklamer