Alt blei plutselig snudd på hodet i går. Etter skolen var det hjem å spise før jeg skulle på trening. 

Treninga starta som vanlig og alt føltes greit, så plutselig satt det som ei kule i magen, det knøyt seg. Jeg tok meg sammen og trodde først det var på grunn av at jeg nettopp hadde spist. Det ville ikke gi seg, kjente kvalmen komme langsom men sikkert, og motivasjonen begynte å dale. Trenern min så det på meg og spurte om alt var ok? Seff, tommel opp og alt ok (særlig….).

Pina meg gjennom økta, og utbyttet var vel så som så! 

Etter økta satt jeg meg ned i sofaen på Flex å skulle drikke shaken med proteinpluver (vaniljesmak) og melk. Skrudde av korken, og da jeg kjente lukta var det stopp! Jeg måtte melde pass. Da var jeg allerede blitt blek som et laken så det var bare å komme seg hjem.

Nå er jeg på bedringens vei, ligger å sløver og halvsover på sofaen og ser på masse dårlige tv-porgrammer etter en travel natt med «intervalltrening» mellom senga og badet.

Ønsker alle en supert helg!

Reklamer