Jeg er så utrolig heldig å trene på et treningssenter som heter «Flex trim & mosjon». Der er det en som hjelper meg med å pushe grenser, og det er han supergod på. De øktene jeg har med han er et rent «hælvete» der og da, og da har han «horn i panna». Rett og slett «PT’n fra hælvete». Disse øktene inspirerer og motiverer meg til å yte mer, bli bedre på å trene riktig. Høres kanskje litt sprøtt ut, men jeg gleder meg til de øktene hvor jeg blir pusha helt ned i kjeller’n for å «skuffe køll» for å si det sånn. 

Etter hver økt på Flex får jeg i meg proteiner med en gang. Det er en godt slitt skinnsofa der, som jeg sitter å slapper av etter økta å får i meg proteinshaken med vaniljesmak. Da er PT’n ferdig med å plage meg og har tatt på seg «glorie og englevinger» og øser av sitt gode humør og vitser. Finnes ikke bedre økter enn dette!

Tusen takk «PT’n fra hælvete» for at du hjelper meg til å nå mine mål.

Reklamer