wp-1469963820943.jpegBildet er fra Stjärnspelen i Arvika, Sweden

Dette bilder beskriver litt den følelsen det er å stå øverst på pallen og slå en konkurrent som har sagt klart og tydelig at hun (som fikk andre plass og som står i rød genser med det alvorlige «smilet»og aldri har slått meg.) skulle knuse meg i neste konkurranse vi møttes!

Den følelsen når du har fått det til å klaffe i ringen og du vet at dette blir et langt kast. Den følelsen når du går ut av ringen og publikum og de andre kasterne klapper for prestasjonen din. Den følelsen når du vet at hun med «smilet» aldri i verden er i nærheten av å kunne kaste så langt. Den følelsen når du får vite hvor langt du har kasta. Den følelsen du får når du vet at du har knust din konkurrent som sa at hun skulle knuse meg. Den følelsen du får når du blir ropt opp som vinner og nummer en. Den følelsen du får når du i tillegg til å vinne også setter mesterskapsrekord.

Den følelsen…………….

Reklamer