Da har opplæringa av vekttreningen begynt. Utrolig gøy og lærerikt å få følge en som virkelig kan faget og viser stor interesse for å se og lærere hvordan sleggekast utføres og hvilke muskelgrupper som er i aksjon. Sarah fikk en gjennomgang på forskjellige apparater, og fikk virkelig prøvd seg ut. Takk til Flex trim & mosjon.

Einar var også innom en liten tur i går, han kom som vanlig med gode tips og råd. Har stått litt på stedet hvil med utviklinga den siste tida, ikke fått teknikken til å stemme helt. Einar hadde selvfølgelig en ide som ble satt ut i live, og vips, som ved et trylleslag var alt på plass igjen og alt i skjønneste orden. Den mannen har magiske evner. 

Setter vi sammen den nye teknikken og den nye styrketreninga så vil dette bli veldig bra. Muligens vi får se noen svar nå i høst, men det er mot neste sesong vi har begynt å jobbe mot.

Hadde også en hyggelig samtale med Beatrice i går. Takk for oppmuntrende ord og gode råd. Vi heier på deg!

Reklamer