Fredag morgen, og vi er på vei inn i den siste helga av skoleferien. Denne helga blir det stevne både i dag fredag og på søndag. Kan ikke la to sjanser gå fra oss, for målet blir mer og mer krystallklart for Sarah, nemlig å kaste 3 kg slegge over 55 meter.

I dag går turen til hovedstaden og Bislett hvor det arrangeres Mizuno – Tjalvelekene. Sarah var med her i 2015 og måtte kaste i aldersklassene over og med 3 kg. Hun hadde ikke konkurrert med 3 kg før, men det viste seg at hun takla det bra og kom på 3. plass. I år stiller hun i  sin klasse og ut fra påmeldinga er det tre andre utøvere som også stiller i den klassen. Så får vi se hvordan det går, vi har ingen forkunnskap om de utøverne, men uansett så avhenger alt til syvende og sist på Sarah. Bare å gripe sjansen og gå for målet!

Søndag går turen til Oppegård Open. Der blir det nok en mulighet for å gjøre det bra. Viktig å gripe de sjansene man har for å nå målet, men også bli god på å være med på mange stevner og lære seg til å holde trøkker gjennom hele sesongen, for den er lang. 

Reklamer